top of page

RIJMELARIJ... KONINGSDAGAFTER

 

Daar sta je dan. De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier. De Luie Honden weten dat één nacht en één dag te kort is om Koningsdag goed te vieren. Als je Koningsnacht flink doorhaalt, kan het namelijk maar zo zijn dat je door de dag heen slaapt. Daar sta je dan, met je vaderlandsliefde, je bierdorst en je oranje slingers. Je wil de vlaggetjes nog niet van je wangen wassen, want je bent nog niet klaar met feesten. Niet getreurd! Op 28 april wordt het feest verlengd in Café Onder de Linde! Er is bier, er is ruimte voor je vaderlandslievende gevoelens, en als je wil kan je vast nog wat oude troep slijten. De geliefde personages Madame de Bovary, Lucien en Moni-Q zijn aanwezig om de poëtische kant van het volksfeest uit te lichten en er een onvergetelijke koningsdagafter van te maken. Is er nog hoop voor het Koningslied? Of blijft het rijmelarij van likmevestje?

 

Theatergroep De Luie Honden luiert dit hele jaar in café Onder de Linde. Elke laatste donderdag van de maand presenteren zij een voorstelling of theatrale act. En lui zijn deze honden zeker niet, want elke maand maken zij een nieuwe voorstelling speciaal voor in het café. 

 

Donderdag 28 april om 20.30 uur in

café Onder de Linde 

Toegangskaartjes kosten €10,- (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via info@deluiehonden.nl of telefonisch via 06-44162836. 

Gemaakt en  gespeeld door: Annelies Gouw, Marjolein van Wegen en Dick Cools.

 

 

bottom of page