top of page

A SEMINAR, HOW TO BECOME THE PERFECT COUPLE 

Waarom nog daten, als je van iedere vrouw of man de ideale kan maken? Wie heeft nog de tijd, zin en moed om zich in een nieuwe relatie te storten? Wij weten raad! De Luie Honden kleden het concept liefde uit, om het weer helemaal opnieuw op te bouwen. Na het zien van ‘A Seminar, how to become the perfect couple’, is de ware maakbaar, en bekijk je de liefde met andere ogen. 

 

'A Seminar, how to become the perfect couple'  is een voorstelling waar de perfecte man en vrouw met behulp van een seminar gecreeërd worden. Als inspiratie voor deze voorstellingen hebben De Luie Honden 2 avonden georganiseerd, 1 voor mannen, 1 voor vrouwen. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben beide groepen zich volledig laten gaan en zijn alle onderwerpen m.b.t. relaties en gevoelens flink boven komen drijven.

Toegang: GRATIS

KAdE Cafe, Eemplein 77
Datum: Donderdag 16 juni
Aanvang: 20:00

 

Een voorstelling van en met: Annelies Gouw, Marjolein van Wegen en Sem Klarenbeek // Productie en zakelijke leiding: Marlijn Fleer // Met dank aan: Nicoline Lans, Adinda van Wely, Femke van Dinther, Anouk Robbertson, Miet Chielens, Noor de Lannoy, Carmen Timmermans, Kim Fillius, Simone Bolijn, Harm Lindhout, Jarl Hordijk, Roderick Kaizer, Bastiaan van Bloppeol, Diederik la Verge, Kristian van Dam en Duco Schepers

bottom of page