top of page

OUR BIG FAT GYPSY WEDDING

De Luie Honden en Café Onder de Linde nodigen je uit voor de bruiloft van Romano en Magdalena!

Vanaf 18:00 beleef je als trouwgast een besloten theaterspektakel van binnenuit, waarbij je ook nog eens helemaal in de watten wordt gelegd. Het feest belooft geheel uit de hand te lopen, dat kan je deze familie wel toevertrouwen. Tegen het einde van de avond gaan de deuren van het Café voor iedereen open en dansen we op de lekkerste balkan beats de nacht door.

De sfeer:
Eten, heel veel eten. Muziek, bekvechtende tantes en een bruid die amper te ontdekken valt in haar enorme jurk. Een laveloze oom die de hele avond onverstaanbaar tegen je nichtjes brabbelt om uiteindelijk met zijn hoofd in de goulash in slaap te vallen. 
Wat een avond. Zo zijn bruiloften altijd bij jou in de familie. Ach, je hoeft in ieder geval nooit bang te zijn dat er bij iemand onderhuidse irritaties leven, want alle familievetes worden net zo gul over tafel geslingerd als de wijn.

Oh, en als jullie na het eten gaan dansen, wordt er ook gedánst. Door iedereen, en je oma het hardst. Hoe je thuis bent gekomen weet je eigenlijk niet. Je strompelt naar je bed en ziet dat je neefje tegen zijn caravan in slaap is gevallen. Wat een feest!

Wat krijg je?
- Een gipsy diner
- Het beste feest waar je in tijden bent geweest.

 

Vrijdag 31 maart 18.00 - 23.00

Café Onder de Linde
Kaarten zijn te koop aan de bar van Café Onder de Linde
Er is beperkt plaats, dus wees er snel bij!
Prijs €27,50 (incl. 3 gangen menu en theatraal en muzikaal spektakel)

Voor meer info:info@deluiehonden.nl

bottom of page