top of page

HOLY FUCK, een voorstelling i.s.m het Christenen voor Christenen Koor

 

We vinden het koor in hun repetitieruimte, een uurtje voor aanvang van hun optreden. Onder de bezielende leiding van dirigent Gerard worden de laatste solowisselingen en choreografiën doorgenomen. Wat wel vreemd is, is dat het meest getalenteerde koorlid per direct is opgestapt. Bezweken onder de prestatiedruk? Of is hier meer aan de hand? De dames steken de koppen bij elkaar om eens haarfijn uit te zoeken wat er gaande is. Dirigent Gerard heeft wel wat anders aan zijn hoofd, nu er juist vanavond een bekoorlijk nieuw lid zich heeft aangemeld.

De Christenen zijn terug! Na de Fluor bekeerd te hebben tijdens Jezusmina, komen ze nu de kroeg evangeliseren. Bij Jezusmina zong het koor liedjes van ‘Kinderen voor Kinderen’ vermomd als goddelijke psalmen. Devoot als de dames zijn, hebben ze een voorstelling bij de nummers gemaakt.
 

‘Holy Fuck!’is een satirisch feestje, waarbij je je hart kan ophalen aan de liedjes van ‘Kinderen voor Kinderen'.’ In de naam van de Vader, de Dirigent, en de Heilige Geest. Amen.

 

Donderdag 1 december 2016

20.30 uur

KAdE Cafe, Eemplein 75 Amersfoort

GRATIS

Donderdag 30 juni 2016

Inloop: 20:00 Aanvang: 20:30

Cafe Onder de Linde

Toegangskaartjes kosten €10,- inclusief een drankje.
Kaartverkoop is aan de bar,
Reserveer via 06-44162836/ info@deluiehonden.nl


Spel:Kees-Jan Soethoudt, Mied Herder, Lieke Oosterom, Maartje Megens, Jette Damen, Marjolein van Wegen, Elvira Derks, Marlijn Fleer en Machteld Gouw Andeweg.
Regie: Marlijn Fleer
Tekst: Marjolein van Wegen
Concept: Elaine Konkelaar

 

bottom of page